Delicious
Στην Ελλάδα, πριν από πολλά χρόνια, οι παραγωγοί κατάφεραν να συνδέσουν τα προϊόντα τους με την περιοχή προέλευσής τους χωρίς καν να το έχουν σχεδιάσει. Σήμερα όλο και περισσότερο αναζητούμε όλα αυτά τα προϊόντα που έχουν τη δική τους … ονομασία προέλευσης
Πόσα τέτοια ξέρουμε; Ποια είναι; Που παράγονται; Λίγες απλές ερωτήσεις για να δείτε όχι πόσο τα γνωρίζετε αλλά για να ξεκινήσετε να τα αναζητάτε.
Καλή επιτυχία!
Ερώτηση:
Η απάντησή σου:
Σωστή απάντηση:
Βρήκες {{SCORE_CORRECT}} από τα {{SCORE_TOTAL}}
Your Answers
6 Αυγούστου, 2021
6 Αυγούστου, 2021
Χαμένη στα βάθη της γραπτής ιστορίας, η μαύρη σταφίδα συντρόφεψε διατροφικά τον Ελληνικό αλλά και τους Μεσογειακούς και Μεσανατολικούς […]
2 Ιουνίου, 2021
2 Ιουνίου, 2021
Η φαντασία και η ευρηματικότητα είναι κάτι που ποτέ δεν έλειψε από τους κατοίκους των ελληνικών νησιών. Οι δυσκολίες […]
19 Μαΐου, 2021
19 Μαΐου, 2021
Κεράσια κατακόκκινα, ζουμερά, δροσερά, νόστιμα. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες αρχίζουν να εμφανίζονται στα μανάβικα και τις λαϊκές. Και το […]
19 Απριλίου, 2021
19 Απριλίου, 2021
Όχι δεν πρόκειται για κάποιο καινούριο εστιατόριο με θαλασσινά. Ούτε για κάποιο delicatessen με νησιωτικά προϊόντα. Είναι μόνο δύο […]
14 Απριλίου, 2021
14 Απριλίου, 2021
Κάποτε, οι πλούσιοι πουλούσαν τους άτυχους σκλάβους τους για να το αποκτήσουν. Για χρόνια γνωρίζαμε ότι έχει χρώμα λευκό […]
10 Απριλίου, 2021
10 Απριλίου, 2021
Οι ΠΓΕ πατάτες Νάξου είναι ιδανικές για αυτή την συνταγή που μας έρχεται από έξω… «Οι πατάτες που λιώνουν» είναι γνωστές […]
Το πιο διάσημο γλυκό στην πόλη της Βέροιας είναι το …
Το ελαιόλαδο που παράγεται από άγουρες πράσινες ελιές λέγεται …
Αγουρέλαιο
Πρόκειται για ένα ελαιόλαδο που ξεχωρίζει για την πλούσια, φρουτώδη, αρκετά πικρή και συχνά...
Διαβάστε περισσότερα...
Το ακτινίδιο και ο ανανάς είναι το απόλυτο υλικό για…
Nα μαρινάρεις μπριζόλες
Tα ακτινίδια έχουν υψηλή περιεκτικότητά σε βιταμίνη C και μαρινάρουν σε βάθος το κρέας...
Διαβάστε περισσότερα...