Deli Books

Το ελαιόλαδο και οι επιτραπέζιες ελιές, έχουν αποδεδειγμένη θρεπτική αξία για την υγεία του ανθρώπου. Ως βασικά συστατικά της […]

Ένα ιδιαίτερο βιβλίο μαγειρικής το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο ενός διασυνοριακού έργου με τίτλο CheeseCult.  Στην ουσία είναι μια διασυνοριακή […]

Το ταπεινό σουβλάκι, αγαπημένο φαγητό Ελλήνων και ξένων, με την υψηλή πρωτεϊνική αξία έγινε αντικείμενο έρευνας χρόνων από δύο […]

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ: τα απαραίτητα για την ύπαρξη ζωής υγρά. Πλάι τους, σε λαμπερά ποτήρια, έξι άλλα υγρά που […]

Η Κρήτη είναι από τα λίγα μέρη του κόσμου που υπάρχουν ακόμη διάσπαρτες μεμονωμένες υπεραιωνόβιες ελιές μέχρι ολόκληροι ελαιώνες. […]

Συνταγές για όσους θέλουν να μαγειρέψουν κάτι καινούριο και ταυτόχρονα οικείο Μαγειρεύοντας «Με Κρασί και Ελληνικά» θα ανακαλύψετε 60+1 […]

Όπως λένε, κάθε βιβλίο έχει την ιστορία του. Το ίδιο και το δικό μας. Είναι μια ιστορία αγάπης – […]

Τι συμβαίνει στον Βόλο; Ποια συνωμοσία συντελείται κάθε μεσημέρι και ενάντια σε τι; Τι είναι αυτό που κάνει τις […]

Αλφαβητάρι Ελληνικής Γαστρονομίας

Ένα λεξικό με 500 λήμματα και 700 φωτογραφίες. Μια βουτιά στον διατροφικό πολιτισμό της πατρίδας μας και ένα ταξίδι […]