Deligate

Το ακτινίδιο και ο ανανάς είναι το απόλυτο υλικό για…

να μαρινάρεις μπριζόλες;

Επειδή τα ακτινίδια έχουν υψηλή περιεκτικότητά σε βιταμίνη C και όξινους χυμούς μαρινάρουν σε βάθος το κρέας, κάνοντάς το πολύ μαλακό. Το ίδιο αποτέλεσμα πετυχαίνουμε και με τον ανανά. Σε κάθε περίπτωση μη φοβηθείτε! Ούτε τα ακτινίδια ούτε ο ανανάς αλλοιώνουν τη γεύση του κρέατος!  Πριν ψήσουμε τις μπριζόλες τις μαρινάρουμε για 2-22 ώρες σε χυμό από ακτινίδια. Όταν τις δοκιμάσετε δεν θα χρειαστείτε καν μαχαίρι. Θα τις κόβετε με το πιρούνι.