Deligate

Όλη η κυκλαδίτικη γαστρονομική κουλτούρα σε ένα βιβλίο.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με την υπογραφή της Νανάς Δαρειώτη, της Θάλειας Τσιχλάκη και του Ανδρέα Ανδρουλιδάκη, παρουσιάζει τη γαστρονομική κουλτούρα και τον μαγειρικό πλούτο των Κυκλάδων στη νέα έκδοση με τίτλο «Του άνεμου και της αρμύρας».

302 σελίδες, 24 νησιά των Κυκλάδων, περισσότερα από 600 λήμματα για τα προϊόντα, την παραγωγή και τις γευστικές παραδόσεις των νησιών, σχεδόν 100 τυριά, 350 φωτογραφίες, 50 αυθεντικές συνταγές και πολλές παραλλαγές τους.

Οι τρεις συγγραφείς δεν παραθέτουν απλά συνταγές και προϊόντα. Το αντίθετο… Καταγράφουν με συναίσθημα την κυκλαδίτικη γαστρονομία με σεβασμό, αγάπη και έναν στόχο. Να διατηρήσουν ζωντανές τις μνήμες της κυκλαδίτικης γαστρονομίας. Κρατήστε το ως ξεναγό σας για το επόμενο ταξίδι σας σε κάποιο από τα κυκλαδονήσια