Οι «μικροί πολύτιμοι λίθοι» της Ζακύνθου!
Μικρές, μαύρες ρώγες σταφυλιού που γίνονται σταφίδες, με υπέροχη γεύση και μοναδικό άρωμα.
Παράγεται τους καλοκαιρινούς μήνες στους πανέμορφους αμπελώνες της Ζακύνθου.
Αφού ο καρπός της διαλεχτεί ένας ένας, αποξηραίνεται στον ήλιο με φυσικό τρόπο.
Η σταφίδα Ζακύνθου κυκλοφορεί ψιλή, μεσαία και ανάμεικτη και τρώγεται ωμή ή και μαγειρεμένη.
Η πλούσια γεύση της δίνει μια γλύκα σε όποιο φαγητό την φιλοξενεί!
by deligate