Deligate

Οι «μικροί πολύτιμοι λίθοι» της Ζακύνθου!

Μικρές, μαύρες ρώγες σταφυλιού που γίνονται σταφίδες, με υπέροχη γεύση και μοναδικό άρωμα.

Παράγεται τους καλοκαιρινούς μήνες στους πανέμορφους αμπελώνες της Ζακύνθου.

Αφού ο καρπός της διαλεχτεί ένας ένας, αποξηραίνεται στον ήλιο με φυσικό τρόπο.

Η σταφίδα Ζακύνθου κυκλοφορεί ψιλή, μεσαία και ανάμεικτη και τρώγεται ωμή ή και μαγειρεμένη.

Η πλούσια γεύση της δίνει μια γλύκα σε όποιο φαγητό την φιλοξενεί!

by deligate