Μετά τις επιτυχημένες συμμετοχές στους διαγωνισμούς Mediterranean Taste Awards τα έτη 2020 και 2021 και φέτος κατάφερε να κερδίσει, όχι ένα ούτε δύο αλλά … πέντε βραβεία. Πιο συγκεκριμένα δύο προϊόντα της επιχείρησης έλαβαν το βραβείο Platinum Excellent Taste Awards και άλλα τρία το βραβείο Gold Excellent Taste Awards
Είναι το σκληρό κίτρινο τυρί του τυροκομείου «Νικόλαος Πιτταράς» με χαρακτηριστική γεύση που ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες ώστε να αναδείξει την υπόγλυκη και βουτυρώδη γεύση της. Ένα επιτραπέζιο τυρί που χρησιμοποιείται και στην μαγειρική. Παρασκευάζεται από φρέσκο πλήρες παστεριωμένο αγελαδινό γάλα και μπορεί να περιέχει έως 20% αιγοπρόβειο. Μετά τα χρυσά βραβεία που απέσπασε το 2020 και το 2021 φέτος κέρδισε το Platinum Excellent Taste Award
Παρασκευάζεται αποκλειστικά στο νησί των Κυκλάδων, τη Νάξο. Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 12 μήνες κάτι που την καθιστά ένα επιτραπέζιο τυρί με πλούσιο άρωμα, πικάντικη γεύση και έντονη επίγευση. Το 2020 απέσπασε το χρυσό βραβείο και το 2021 το platinum. Φέτος κατάφερε να κερδίσει για μια ακόμη χρονιά το Platinum Excellent Taste Award
Ένα μαλακό λευκό τυρί, αλειφώδους υφής με ελαφρά υπόξινη γεύση. Παρασκευάζεται στο τυροκομείο Νικόλαος Πιτταράς από πλήρες αγελαδινό γάλα. Είναι κατάλληλο για ανάμιξη με σαλάτες, για παρασκευή τυροσαλάτας, ως επιτραπέζιο, συνήθως με λίγο λάδι, πιπέρι ή ρίγανη, για παρασκευή πίτας. Βραβεύθηκε για πρώτη φορά με το ασημένιο μετάλλιο στο διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards το 2020 και φέτος κατάφερε να αποσπάσει το Gold Excellent Taste Award
Κίτρινο τυρί με γάλα προερχόμενο αποκλειστικά από την κτηνοτροφική μονάδα της «Νικόλαος Πιτταράς. Μετά την περσινή της επιτυχία όπου απέσπασε το silver μετάλλιο φέτος ανέβηκε να ακόμη σκαλοπάτι κατακτώντας το Gold Excellent Taste Award
Ένα φρέσκο μαλακό τυρί τυρογάλακτος, με προθήκη μικρής ποσότητας αγελαδινού γάλακτος, με δροσερή και ευχάριστη γλυκιά γεύση. Κάνει νόστιμα γλυκά και πίτες και είναι κατάλληλο για δίαιτα. Τρώγεται σκέτο ή με μέλι, ξηρούς καρπούς ή μαρμελάδα ή ως επιτραπέζιο τυρί και στη σαλάτα. Είχε βραβευθεί το 2020 με το silver μετάλλιο στον ίδιο διαγωνισμό και φέτος απέσπασε το Gold Excellent Taste Award.