Σχεδόν ένα χρόνο πριν γράφαμε: Επειδή δεν μπορούμε να ξεχυθούμε στα βουνά ας αναζητήσουμε τις καλαίσθητες συσκευασίες των αρωματικών φυτών της ΑΔΟΛΟ σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα. Θα μας ανταμείψουν με τον καλύτερο τρόπο ταξιδεύοντας μας σε ανόθευτες, αυθεντικές και αληθινές γεύσεις και αρώματα.
Το ερχόμενο όμως Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαίου 2022 έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά όχι μόνο τα αρωματικά φυτά της ΑΔΟΛΟ αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την καλλιέργεια και την παραγωγή τους. Άνθρωποι με αστείρευτο μεράκι και περισσή αγάπη για τα αυθεντικά βότανα της ελληνικής γης. Αλλά και με πλούσιες γνώσεις. Γνώσεις που αποφάσισαν να τις μοιραστούν μαζί μας. Τι θα μάθουμε;
Και μαζί με όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στον τόπο παραγωγής τους τα αποξηραμένα βότανα της ΑΔΟΛΟ. Λίγα μόλις λεπτά έξω από την Πάτρα, ο Διαμαντής και ο Χρήστος, σε συνεργασία με το δίκτυο openfarm μας προσκαλούν σε μια μοναδική διαδραστική εμπειρία.
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί που και με ποιον τρόπο παράγονται τα τρόφιμα που καθημερινά καταναλώνετε; Έχετε επιχειρήσει ποτέ να γνωρίσετε τους ανθρώπους που τα παράγουν; Το δίκτυο openfarm και ο θεσμός openfarm days μας δίνουν μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά αλλά και για μια επιστροφή στις ρίζες μας. Μια επιστροφή πραγματική και ουσιαστική που δεν εξαντλείται μόνο σε μια απλή ξενάγηση σε ένα αγρόκτημα. Μια επιστροφή που θα δώσει τη δυνατότητα στον σπόρο της αειφορίας, που όλοι έχουμε μέσα μας, να φυτρώσει και να μεγαλώσει.