Deligate

Τι ονόμαζε ο Όμηρος “χρυσό υγρό”; Πότε εφευρέθηκε το ψωμί σε φέτες; Από ποια περιοχή της Ιταλίας προέρχεται η πανακότα; Τι μυρωδικό μοιάζει στην εμφάνιση με τον μάραθο; Περισσότερα από πόσα είδη ράσμπερις υπάρχουν παγκοσμίως; Από ποια ευρωπαϊκή χώρα προέρχονται τα κροστίνι; Από τι κρέας παρασκευάζεται το αλλαντικό παστράμι; Τι γεύση έχει η κρεμ φρες; Ποιον μήνα γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Άρτου; Με τι αλεύρι φτιάχνεται το ψωμί τσιαπάτα; Αυτές είναι 10 από τις 1.000 ερωτήσεις, με τριπλή επιλογή απάντησης, που περιέχονται σε αυτό το πρωτότυπο βιβλίο και αφορούν τη γαστρονομία! Οι σωστές απαντήσεις βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου. Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, που θα σας κρατήσει συντροφιά στον ελεύθερο χρόνο σας, θα σας διασκεδάσει δημιουργικά και θα σας πληροφορήσει ευχάριστα! (Από την παρουσίαση του οπισθόφυλλου του βιβλίου) Εκδόσεις: ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ Συγγραφέας: Ασλανίδης Άρης Έτος: 2020 ISBN/ISSN: 978-960-6611-78-0