Deligate

Την ΠΟΠ Γραβιέρα Νάξου, τη νησιωτική γραβιέρα που όμοια της δεν έχει, προφανώς και τη γνωρίζετε. Τώρα πλέον μπορείτε να τη βρείτε και με πιστοποίηση non-GMO. Μια πιστοποίηση που πρόσφατα απέκτησε το τυροκομείο Νικόλα Πιτταρά από τις Μέλανες της Νάξου. Το τυροκομείο και η κτηνοτροφική μονάδα του Νικόλα Πιτταρά είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1970 όταν ο Μανώλης Πιτταράς αγόρασε μια μοσχίδα για να πίνουν τα παιδιά του γάλα. Η αγάπη της οικογένειας για τα ζώα έκανε αυτήν την εκμετάλλευση να γίνει η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής αγελαδινού γάλακτος που βρίσκεται σε νησί. Ξεκινώντας με αγάπη και πλήρες αίσθημα ευθύνης από την σπορά για την παραγωγή της ζωοτροφής μέχρι τη συγκομιδή της, το τάισμα των ζώων το άρμεγμα και τη μεταφορά του γάλακτος στο τυροκομείο, από το 2009 στις Μέλανες της Νάξου το Τυροκομείο Πιτταρά δημιουργεί εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα. Η φιλοσοφία της επιχείρησης “από το σπόρο στο ράφι” σημαίνει:
  • Σεβασμό στο περιβάλλον, στα ζώα, αλλά και στους καταναλωτές που εμπιστεύονται τα προϊόντα της
  • Αυστηρό έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, στις καλλιέργειες των ζωοτροφών στα κτήματα αλλά και σε ότι προμηθεύεται η επιχείρηση.
Η πρόσφατη πιστοποίηση  σύμφωνα με το πρότυπο VLOG Standard για τη χρήση Γενετικά Μη Τροποποιημένων Ζωοτροφών (Non GMO) στην κτηνοτροφική μονάδα της επιχείρησης, από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Cosmocert, όχι μόνο για την παραγωγή της ΠΟΠ Γραβιέρα Νάξου αλλά και όλων των άλλων τυροκομικών της προϊόντων αποδεικνύει τη σταθερή της δέσμευση σε έναν και μοναδικό σκοπό: να προσφέρει το ποιοτικότερο, το φυσικότερο και υγιεινότερο προϊόν στους καταναλωτές Αναζητήστε την και απολαύστε την!!